‫امکانات جانبی برای TFS

از زمانی که کار با TFS 2010 را شروع کرده بودم به تدریج کمبود بعضی امکانات را حس کردم. مثلاً Policy اجباری بودن comment به هنگام check-in یا تعیین کل buildهای در حال اجرا یا ابزارهایی برای ساده شدن مکانیزم backup/restore.

قرار بود یک سری از این ابزارها را خودمان بسازیم. مثلاً با API مربوطه در TFS کار کرده و تیکه کدی برای اعمال یک سری Policyهای خاص در زمان check-in بنویسیم. خوشبختانه این بار کمبود وقت و تنبلی به نفع ما تمام شد. چون طی مدت این یک سال خود مایکروسافت مجموعه‌ای از این ابزارهای کوچک و به در بخور را ایجاد، در کنار هم گذاشته و تحت عنوان TFS Power Tools منتشر کرده است.

این مجموعه علاوه بر این کار بیشتر درخواست‌های ما را پوشش داده بلکه تعدادی امکان مفید دیگر را هم اضافه کرده است. برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک دریافت آن یعنی Team Foundation Server Power Tools December 2011 مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *