خیلی اوقات فعالان در وب فارسی متهم میشوند به این که به صورت ایزوله فکر و عمل میکنند. به این معنی به دنیای واقعی توجه زیادی نمیکنند و فکر میکنند دنیا همان چیزی است که در وب وجود دارد. مثلا اگر در فیسبوک و چند تا وبلاگ در رابطه با مخالفت یا موافقت با قانونی …
ماه: جولای 2013
از طریق فیسبوک متوجه انتشار مجلهای الکترونیکی به نام آفلاین شدم. این مجله توسط تعدادی از علاقمندان کامپیوتر و فناوری نوشته و اداره میشود. شماره یازدهم آن که اولین سالگرد آن نیز میباشد به تازگی منتشر شده و قابل دریافت است. در روزگاری که مجلههای کاغذی هم با دریافت حق اشتراک و چاپ تبلیغات توان …
آرزوی همه طراحان و حتی توسعه دهندگان وب این بوده که مجبور نباشند Application ها را با همه نسخه های مروگرها از IE 6 گرفته تا Firefox 22 سازگار کنند. همه دوست دارند Applicationهایشان فقط در کامپیوترهای با سختافزار و نرمافزار به روز و اینترنت مناسب اجرا شود. انصافاً هم نوشتن Application طوری که در …
تصور کنید تعدادی زیادی contact در gmail دارید، گوشی android شما هم دارای contactهای فراوانی است. همچنین روی windows خود از outlook و ایمیلی غیر از جیمیل نیز استفاده میکنید که اتفاقاً آن هم دارای تعداد زیادی contact است. همه این contact listها مدام در حال رشد و اضافه شدن هستند و بخشهای مشترک نیز …
به عنوان یک کامپیوتری همه (از جمله خود آدم) از آدم انتظار دارند که بعضی کارهای عمومی مثل تبدیل یک فرمت ویدیویی DVD به موبایلی یا ساختن DVD از روی فایلهای یک دوربین دیجیتال را بلد باشیم. البته این کارها برای کسی که تخصصش ویدیو است کارهای پیش پا افتاده ای است. چون هم ابزارها …
یکی از آفتهای وبلاگ نویسی، اشتباه گرفتن آن با مقاله نویسی است. اصولاً مقاله دارای کیفیت بالاتری نسبت به پست وبلاگی است. معمولاً طولانیتر است، هدف خاصی را دنبال میکند، از ادبیات رسمیتری استفاده میکند و موضوع آن به جای آن که شخصی و روزمره باشد، در حیطه خاصی از علوم انسانی، علوم مهندسی، علوم …