‫Burn down chart دقیق در TFS

Burn down chart یکی از ابزارهایی است که در اسکرام برای مشاهده و پیش بینی روند پیشرفت اسپرینت به کار برده می‌شود. اگر برای اسکرام از TFS 2010 و قالب Scrum for Team System استفاده می‌کنید، رعایت نکات زیر لازم می‌شود تا نمودار دقیقی داشته باشید.

۱- قبل از شروع هر اسپرینت، یعنی قبل از این که وضعیت آن از Not Started به In Progress تغییر کند، زمان‌های Estimation effort و Remaining Work را در تک تک SBTها به طرز صحیح وارد کنید و سعی کنید آنها را تغییر ندهید. در غیر این صورت نمودار شما به جای این که رو به پایین باشد رو به بالا خواهد بود:

۲- وارد کردن درست تاریخ‌ها و دیگر اطلاعات اسپرینت هم فراموش نشود.

۳- اعضای تیم نباید یادشان برود که وضعیت PBI/SBTها را از حالت Not Started خارج کرده و به وضعیت‌های In Progress یا Done ببرند. در غیر این صورت نمودار هرگز به روز نشده و فقط یک خط افقی را نمایش خواهد داد.

۴- اعضای تیم باید وضعیت هر PBI/SBT را درست همان موقع که شروع می‌کنند یا به پایان می‌رسانند به روز رسانی کنند. در غیر این صورت نمودار Burn down chart غیر واقعی خواهد بود.

۵- گزارش Burn down chart تا زمانی که تاریخ شروع اسپرینت فرا نرسیده و وضعیت اسپرینت مورد نظر از حالت Not Started خارج نشده باشد چیز مفهومی را نشان نخواهد داد. چه شیب صحیح و چه مجموع ساعات کاری:

۶- هر چقدر که PBIها به SBTهای ریزتری شکسته شده باشند، دقت Burn down chart بالاتر خواهد رفت.

۷- در نهایت اگر موارد نیاز رعایت شده باشد نموداری شبیه به نمودار زیر به دست خواهد آمد:

پ.ن.: در اسکرام هر پروژه به تعدادی اسپرینت معمولاً دو هفته‌ای، هر اسپرینت به تعداد Backlog Item یا PBI و هر PBI به تعداد Task یا SBT تقسیم می‌شود. هر PBI نمایانگر یکی از سناریوهای مشتری مثل «مدیریت کاربران» یا «پرداخت وام» است و معمولاً پیاده‌سازی آن ۲ تا ۳ روز طول می‌کشد. هر SBT هم معمولاً ۴ تا ۶ ساعت زمان می‌برد.

دیدگاه‌ها

    1. نوشته
      نویسنده
      افشار محبی

      تا اونجایی که دیدم این کار توی TFS امکان پذیر نیست. ولی من هم از اون آدم هایی نیستم که مدام توی سوراخ سنبه های  TFS سر بکشم ببینم چه چیز جدیدی اضافه شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *