یکی از آفتهای وبلاگ نویسی، اشتباه گرفتن آن با مقاله نویسی است. اصولاً مقاله دارای کیفیت بالاتری نسبت به پست وبلاگی است. معمولاً طولانیتر است، هدف خاصی را دنبال میکند، از ادبیات رسمیتری استفاده میکند و موضوع آن به جای آن که شخصی و روزمره باشد، در حیطه خاصی از علوم انسانی، علوم مهندسی، علوم پزشکی، فناوری و غیره قرار دارد. وبلاگنویسهای زیادی وجود دارند که وقتی میخواهند یک پست وبلاگی بگذارند ناخودآگاه ذهنشان به سمت مقالهنویسی منحرف میشود و تلاش میکنند تا به جای نوشتن یک پست ساده وبلاگی، یک مقاله دقیق و منظم و مرتب بنویسند. اما از آنجا که یک وبلاگنویس همیشه وقت کافی برای نوشتن و تحقیق ندارد یا به موضوع مورد نظرش اشراف کامل ندارد پس در نتیجه بسیاری اوقات از نوشتن منصرف میشود و وبلاگش سه ماه به سه ماه هم به روز نمیشود.
باور کنید همین که از کار و زندگی روزمره، تجارب معمولی، احساسات و رویدادهای اطرافتان بنویسید خیلی خوب است. مهم ادامه دادن است. لزومی ندارد استانداردهای یک مقاله را در یک پست وبلاگی رعایت کنید. حالا هر از چند گاهی هم که مطلب خوب در حد مقاله نوشتید و منتشر کردید کسی بدش نمیآید.
Comments
آقای افشار ، شما راهی برای RTL کردن این بخش کامنت های دیسکاس پیدا نکردید ؟
قبلنا یک راهی پیدا کرده بودم انگار. ولی چون مدت زیادی وبلاگ کم فعالیت بود پیگیری نکردم. از وحید نصیری بپرسید. به احتمال زیاد بتواند کمکتان کند
ممنون
دقیقا به نکته ای اشاره کردید که من توی وبلاگم دارم. هر وقت می خوام بنویسم میگم :" اینکه خیلی مبتدی هست کی اینو می خونه!" و تا وقتی که نتونم وقت بزارم و یک مطلب در حد مقاله بنویسم طرف وبلاگ نمیرم .
فکر می کنم یاد نگرفتم بعضی چیزها که برای خودم خیلی پیش پا افتاده هست ممکنه برای دیگران تجربه ارزشمندی باشه.